Mustache World
kenapa dengan die..?
Thursday, February 3, 2011 | 8:36 AM | 0 Love Mustache

sedih sangat..kenapa dengan am..?smenjk-due mnjak nie kt0rng jrang jmp..n jrng sgt msj cm dlu..sbb die kte die buzy..s0o bia lahh kan die..s0o kkdg ble tme die free dia ajk aku ym..aku 0n9 lahh cm bese..tp die nak ajk vdi0 cam plak..aku xnak..mlu k0t..bkan kt0ng xpnah jmp..tp tahh,rse cam plek plak kan klu nak vde0 cam nie..tp smlam np nan die..aku 0n9 n aku ckap lahh kat die..myb tme t0o die tga free k0t,nak jd kan cte..th ttbe aku tn0k die 0n9..
tme 0n9 die txt anta stu link..tp aku xsrch..s0o die p0ng cal..tp aku xpck up p0ng sbb aku 0n9 dpan tv nie..rmi fmly ad..mlas nak agtk..sbb t0o ttbe die txt mrah2..die mki2 aku,die s0h aku mmp0s..trse k0t..smlam aku cal die xagkt p0ng..aku msj xrep...aku daa 0ff line smlam aku cal die..bpluh kli aku cal..tp die xagkt2..xthu np nan de..aku xuat slah besa p0ng..smpi cmni die uat aku...last aku nak ttbe die daa 0ff f0rn..tp kau daa mnx maaf..die dah bnci aku k0t..sayee sdehh ammar ! ! !
bg0n td0o pg td..aku tr0s say m0rng kat die..tp die ttp x0n f0n ag..tp aku ttp msj jgk..cal tn0k die dah 0n 0o bl0m..pg td aku mcm bese lahh..tme free cket jerk nak p0ng 0n9..aku bkk fb..ttbe rse nak tn0k prfl am.tp aku tn0k..die dah blck aku as frnd..ag trse aku..sdehh gler k0t..
aku nak kt0wng mcm dlu2..sweet jerk..miss sgat tme t0o..

alang kah indh nyer klu tme aku sdehh2 cmni die ad sblah aku kat pgng tgn aku..
really miss u ammar ! ! ! 

Older Post | Newer Post
Fellas !


Hello im a Mustache Loverrr ! ;>
+Follow | Dashboard



Navigations


About Chatbox Entries

Credits


Skin Designer : A Handsome Girl
Pictures : WeHeartIt