Mustache World
fana tajima
Wednesday, April 20, 2011 | 8:50 AM | 0 Love Mustache
0uhh hana tajima kenapaa lahh kau tibe-tibe muncul..??
kau dahh uat aku jadi giler kan kau..
nak jadi macam kau..
daa laa b0obu aku giler babi minat kat kau..
sampai die suruh aku tuka style aku..
die c0ment dress up aku..
die kate aku 0ld skuul..
sampai kan die suruh aku reseach pasal kau..
study cara-cara kau pakai hijab..
saket aty aku tahuu ! ! !
padahal selama nie 0k sajee..
aku lahh p0mpan yang paling cantek,paleng market,up t0o date bagai..
tapi sekarang ! ! !
kau, kau, kau, HANA TAJIMA
dan sekarang aku akan berubah jadi FANA TAJIMA..
= )









b0obu,,sumpahh kau akan chintaa aku sampai mati lepas niee..aku kan fana tajimaa..
                           = )

Older Post | Newer Post
Fellas !


Hello im a Mustache Loverrr ! ;>
+Follow | Dashboard



Navigations


About Chatbox Entries

Credits


Skin Designer : A Handsome Girl
Pictures : WeHeartIt